background

Over Image Report

Testimonials


" Het was net alsof ik weer in de kerk en bij de begrafenis was. Wat heb je het ontzettend mooi gefilmd! Fijn dat er in de kerk vanaf verschillende plaatsen is gefilmd zodat je ook steeds goed zicht blijft houden. Ik heb heel wat tranen gelaten tijdens het kijken. Ook het filmpje op de begraafplaats maakte indruk op mij. Zeker de close ups zijn hier heel kostbaar en ook dat we met drie generaties bij het graf staan. Het is al met al een heel waardevolle DVD geworden voor de familie en mij." 

" Zondag heb ik de dvd bekeken. Ik vond het erg mooi om de dienst terug te zien en vond ook dat het prachtig gefilmd was en mooi gemonteerd! Goed ook dat je de handsgeschreven tekstjes als inzetje er tussen hebt gezet op de momenten dat ze in de dienst op t scherm werden geprojecteerd. Goede keuze ook om vooraf heel kort een paar fotos te doen en dan de hele foto presentatie op t laatst. En mooi ook met de muziek eronder. Heel gevoelig." 

" De dvd is gisteren bij ons bezorgd. We hebben hem gisteravond met zn tweeen bekeken. Wat hebben jullie het bijzonder mooi op beeld weten te zetten. Aan de ene kant was het weer even heel confronterend voor ons om weer zo dichtbij die verdrietige momenten te komen, maar ook bijzonder waardevol om dit op beeld te hebben staan. Heel erg bedankt hiervoor!

* De namen zijn om privacyredenen uiteraard niet openbaar geplaatst